Joanna Macy
Root to Rise

In al onze activiteiten werken we met methoden die ons helpen om in gezondere relatie te staan tot onszelf, de ander, en onze leefomgeving. Werkend vanuit ons hoofd, hart en lijf.  Onze ervaring is dat dit onze wortels verdiept en onze creatie-kracht versterkt. Onze verschillende expertises vullen elkaar daarbij goed aan.

We organiseren afwisselend activiteiten voor onszelf en voor een bredere groep van mensen die zich voelt aangesproken door waar wij mee bezig zijn. In onze interne bijeenkomsten vinden we de voeding en inspiratie voor wat we naar buiten toe willen doen. Van beide soorten activiteiten vind je hier impressies.

‘Het Veerhuis’ geeft je een kijkje in de keuken van onze eerste samenkomsten in 2019. We verwoordden er onze gezamenlijke basis en doel.

‘De Hoorneboeg’ was onze eerste grote publieke activiteit. Deze Hilversumse Buitenplaats was in het najaar van 2019 de gastvrije plek waar we met elkaar de diepte in gingen rond de vraag: hoe sta ik in relatie tot het leven in mijzelf en om mij heen?

In 2020 zouden we een vervolg creëren op deze mooie dag. Maar Corona dwong ons tot iets anders, klein en nabij. In de zomer kwamen enkelen van ons bijeen op het ‘Land van Odar’ in Zeeland. Het bleek een waardevolle plek voor ons onderzoek naar het werken vanuit de plek zelf. Wat ontstaat er als je start vanuit het ‘luisteren naar de plek’?

Daarna zijn we dit spoor gaan vervolgen, op Landgoed Welna, een prachtige plek op de Veluwe. Ester en Maria startten er een pelgrimage.