Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Weekend the Work That Reconnects in Leiden

22nd November 2019 @ 7:30 pm - 24th November 2019 @ 4:30 pm

Uitnodiging om deel te nemen aan the Work That Reconnects. Begeleiding door Manon Danker i.s.m. Lida Hospers.

Voor de vierde keer bieden wij deze workshop aan in de regio Leiden voor iedereen die inspiratie en kracht zoekt om liefde voor de aarde vorm te geven in het werk en het dagelijks leven.

Workshop bijdrage is 155 euro, dit is inclusief maaltijden (vegan en vegetarisch), zonder overnachtingen. Deelname is voor de hele workshop. Meer info https://elemental-journey.com/

De aarde is een grote bron van kracht. Hoe houd je verbinding met het wonder van het leven terwijl het zo bedreigd wordt? De kans is reëel dat we overweldigd worden door de uitputting van de aarde. Deze uitputting wordt voornamelijk veroorzaakt door ons mensen. De balans is zoek geraakt, velen van ons ervaren verdriet. Hoe omarmen we ons menszijn en maken we verbinding met onze gevoelens, in plaats van ons af te sluiten omdat we ons zo denken te kunnen beschermen? Hoe blijf je present voor wat er nodig is om de relatie tussen mens en aarde te herstellen, te vieren, weer gezond te maken?

Joanna Macy zegt: “Wanneer we onze pijn om de wereld ontkennen of onderdrukken dan ondermijnen we ook onze kracht om bij te dragen aan de heling ervan.”

Als we met heldere blik en open hart onderzoeken wat onze gevoelens en gedachten zijn voor de uitdagingen op aarde, ook de pijn en het verdriet, dan ontstaat er ruimte. Hierin vinden we grondstof voor verzachting en creativiteit. We blijven juist vitaal in de dynamiek van de verbinding, voorkomen dat we verzanden in doemdenken. Door het weer ervaren van onze verbondenheid met elkaar en het grotere geheel, groeit in ons de kracht om bij te dragen aan de wereld die wij naar verlangen, op onze eigen unieke manier. Zoals Joanna Macy het zo mooi zegt: we komen weer tot leven….

Aanmelding gaat via:  Lida Hospers,  ahospers@telfort.nl

Details

Start:
22nd November 2019 @ 7:30 pm
End:
24th November 2019 @ 4:30 pm
Event Category:
Website:
https://workthatreconnects.org/event/weekend-workshop-work-that-reconnects-in-the-netherlands-dutch/

Organiser

Manon Danker
Shopping Basket